Diensten en Producten

- Panorama van uw woning of appartement

Panorama's zijn een uitermate geschikte manier om bezoekers via internet te laten zien hoe uw woning of appartement er uit ziet. De kosten zijn laag en het rendement hoog. Bezoekers houdt u via internet langer vast en er is meer te zien dan met gewone foto's mogelijk is. Uw bezoekers krijgen een juiste indruk van uw woning of appartement.

meer info en
prijsindicatie

- Panorama bij een evenement

U heeft een plek waar u graag een panorama wilt laten maken maar u weet niet of dat kan. Mailt u uw verzoek en wij bekijken de mogelijkheden. Soms vereisen de opnamen meer voorbereiding of speciale aanpassingen. Door vroegtijdig uw verzoek te plaatsen kan een goede voorbereiding uitgevoerd worden.

meer info en
prijsindicatie

- Panorama-fotobehang

Een ruimte omtoveren tot een uitzicht. Het kan. Met panorama-fotobehang kunt u een deel of alle muren van een ruimte tot uitzicht maken.
Alleen een enkele hoek kan natuurlijk ook. U bent niet meer beperkt tot een foto die op een vlakke wand moet hangen. De foto's worden herberekend zodat ze ook in een hoek te plaatsen zijn terwijl het perspectief blijft kloppen.

meer info en
prijsindicatie

- Uw eigen foto's tot panorama

Heeft u nog foto's liggen, ooit bedoeld om aan elkaar te zetten? We doen het graag voor u!

prijsindicatie  

- Little Planet vervormingen

Panorama's kunnen op speciale manieren worden vervormd. Bijvoorbeeld tot Little Planet of tot vouw-kubussen. Daarmee kunt u op een bijzondere manier aandacht krijgen van uw publiek.

prijsindicatie

- Panorama op locatie

Bijzondere plaatsen waar mensen zelf niet zomaar kunnen komen.

meer info en prijsindicatie