Over

Over  kijkmaarrond:

kijkmaarrond

houdt zich al meer dan tien jaar bezig met panoramafotografie.
In die tijd zijn er vele veranderingen op technisch gebied geweest, zowel bij de opname-technieken als de reproductie. De bron van alles blijft het maken van hoge kwaliteit foto's, daarna komt de techniek om het beeld weer te geven. Daar volgen we niet alle technieken en plugins, maar kiezen voor eenvoud voor de gebruiker en hoge kwaliteit van reproductie.

Een recente toevoeging betreft de reproductie van panorama's op wanden, het zogenaamde fotobehang. Panorama's doen het niet alleen geweldig op internet maar ook aan de muur.
Waar wij naar streven is om zelfs in complexere omgevingen een oplossing te bieden om reproductie mogelijk te maken. Daarbij kan de klant een panorama uit een collectie kiezen en aangeven vanuit welk standpunt in de ruimte het panorama bekeken moet worden. We verzorgen het herberekenen van het panorama voor dat punt in de ruimte en de reproductie bij een leverancier van fotobehang.

Neemt u vrijblijvend contact op om u te informeren over de mogelijkheden van panoramafotografie, de opnametechnieken, het maken van tours of de reproductie op wanden en ansichtkaarten.

2013-08-26